Divine Intelligence

Gearchiveerd in Bewustwording door op 17 juli 2019

Linksom of rechtsom, uiteindelijk is het altijd Divine Intelligence dat heelt, dat orde en balans hersteld. De vraag is steeds welke methode om Divine Intelligence in je ziel of in je lichaam uit te nodigen, het best past bij wie jij vandaag bent.

Biologisch gezien wordt orde en balans hersteld door genen anders in te stellen. Dat heeft vooral te maken met soorten, hoeveelheden en kwaliteiten van proteïnen die door de genen verwerkt of geproduceerd worden. Die genen worden aangestuurd door het Autonomic Nervous System (ANS) die op haar beurt via de hersenen worden aangestuurd, bijvoorbeeld via Alfa-hersengolven.

Stel je je een piano voor met 8000 snaren (genen). Die piano moet gestemd worden. Zodra je bij snaar 10 bent, zijn de snaren 1-9 alweer ontstemd. Kan je je voorstellen welke hogere intelligentie er nodig is om 8000 snaren te stemmen? Dat kan dus alleen Divine Intelligence. Of All That Is, I AM, God, Creation, Source et cetera.

Het bijzondere is dat Divine Intelligence (DI), datgene dat het leven leven geeft, in jou zit. DI, God, Creation et cetera zit in jou en kan door jezelf of door anderen aangesproken, geactiveerd worden. Het is feitelijk je eigen bewustzijn, waarmee jij continue bewust maar voornamelijk onbewust, op basis van je ‘belief systems’, je eigen realiteit creëert.

Voorbeeld van eigen DI activatie

Deze methode heb ik geleerd van Charles Steed, met een vracht toelichting erbij. Onderstaand slechts de procedure. De kern is erkenning van de Goddelijke kracht en wijsheid in je. Het blijkt wonderlijk effectief, ik mocht er zelf 3 problemen mee oplossen, inclusief pijnlijke en loszittende tand.

  1. Ga comfortabel liggen of zitten, handen en benen niet gekruist, handen op de benen met handpalmen naar boven.

  2. Spreek uit: (hardop of in gedachten)

    EN: ‘Divine Intelligence is the ultimate consciousness. Illness, disease, no matter what it might be, cannot abide in the presence of the Almighty Power.’

    NL: De Goddelijke intelligentie is het hoogste bewustzijn. Ziekte, wat het ook is, kan niet vertoeven in de aanwezigheid van de almachtige kracht.’

  3. Ga vervolgens met al je aandacht naar je hoofd (voorbeeld) en visualiseer deze in een wolk van Divine Intelligence. Bijvoorbeeld een wolk van sprankelende helende lichtdeeltjes, gebruik de fantasie rijkelijk. Doe dit steeds 2 minuten, beslist zonder afleiding. 3-5 maal per dag herhalen.

DI activatie via derden

Hier zijn vele mogelijkheden, wegen beschikbaar. Ook een EFT-therapeut, ook een homeopaat, prikkelt uiteindelijk Divine Intelligence. Ik bespreek hier echter enkel een aantal zeer bijzondere, wellicht wat minder gekende wegen, omdat ze zo krachtig kunnen zijn.

Bruno Gröning

Bruno Gröning stuurt je zijn ‘Heilstrom’. Daarmee wordt je ‘accu’ opgeladen en ontvang je helende golven. Het is hulp en genezing langs geestelijke weg, en die hulp mag je heel letterlijk en breed zien. Bruno Gröning legde uit hoe ieder weer tot nieuwe energie kan komen. Het geloof in het goede is hiervoor evenzeer voorwaarde als de wil tot de gezondheid. De mens is overal omgeven door genezende golven, die hij slechts hoeft op te nemen. Volgens Bruno Gröning bestaat er geen ongeneeslijke ziekte, hetgeen de medisch onderzochte succesberichten bevestigen. De genezingen vinden hier alleen plaats langs geestelijke weg en zijn daarom niet gebonden aan het materiële lichaam van Bruno Gröning. Lees hier een overzichtsartikel over Bruno Gröning.

dr. Joe Dispenza

Dispenza’s boeken, workshops en geleide meditaties verrichten wonderen. Zijn uitleg over hoe e.a. in elkaar steekt is zeer helder en uitgebreid, zijn geleide meditaties een belangrijk en wereldwijd geliefd instrument. Neus eens goed rond op zijn website en de diverse social media.

Lynne McTaggart

McTaggert’s levenswerk zijn haar onderzochte en verder uitgewerkte groepsintenties. Met een groep mensen eenzelfde intentie sturen naar de hulpvrager, gedurende een korte tijd (10 minuten), that’s it. Het maakt niet uit waar de hulpvrager zich bevind. Een bijzonder aspect van groepsintenties is dat de intentiegevers tegelijkertijd ook ontvangers zijn. Ze krijgen steeds iets terug, een verbeterde gezondheid, verbeterde relaties, het kan van alles zijn. Ook dit is weer een zeer krachtige manier om Divine Intelligence uit te nodigen. Begin met het lezen van haar laatste boek ‘The Power of Eight‘. McTaggert organiseert ook nog alijd haar ‘Intentions of the Week‘. Iedere zondagavond stuurt een grote groep mensen, wereldwijd, helende intenties naar steeds 3 hulpvragers.

____________________________________________________________________________

Geactualiseerd: 18 juli 2019


Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.