Help Stichting B12 Tekort!

Gearchiveerd in Vitamine B12 door op 26 april 2013

Wordt donateur van Stichting B12 Tekort!

Stichting B12 Tekort kent geen winstoogmerk, maar is wel afhankelijk van financiële middelen om alle geplande activiteiten te kunnen realiseren, en vooral om daar ook in de toekomst in te kunnen blijven voorzien. Allerlei kosten (drukwerk, verzendkosten, informatiebijeenkomsten, webhosting etc.) moeten gedekt worden. Word donateur en help mee onze doelstellingen te realiseren!

Word 25 euro donateur!
Stichting B12 Tekort wil in 2013 graag subsidie van het Fonds PGO aanvragen. Met deze subsidie, speciaal gericht op organisaties die zich bezighouden met lotgenotencontact en informatievoorziening, kan de stichting haar doelen sneller en beter behalen. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie hebben we minimaal 100 donateurs nodig die 25 euro per jaar doneren.

Een groot deel van onze activiteiten vallen al onder deze subsidie, maar we willen graag meer bereiken. We willen kansen grijpen die we anders zouden moeten laten schieten. Een symposium organiseren voor artsen en andere belanghebbenden in de zorg bijvoorbeeld. Meer regionale bijeenkomsten. Of een documentaire over vitamine B12-tekort en de gevolgen daarvan. Deze subsidie is onmisbaar om onze doelstellingen te kunnen realiseren. We hopen daarom dat we op uw steun mogen rekenen.

Natuurlijk blijft ook de optie voor een lager bedrag aanwezig: voor 15 euro per jaar helpt u al mee aan het realiseren van alle geplande activiteiten!

Klik hier om uw warmte te storten!


Bron
Stichting B12 Tekort

Tags:

Reacties zijn gesloten.