De kracht van Colloïdaal zilver!

Gearchiveerd in Krachtig! door op 11 april 2013

Colloïdaal zilver is een zeer krachtig breed-spectrum antibioticum

Over de effectiviteit van colloïdaal zilver is geen enkele discussie. Die is al eeuwen bekend en wordt alom erkend en toegepast. De werking is wetenschappelijk eenvoudig aan te tonen m.b.v. een strook zilver in een petrisschaaltje met daarin een groeimedium en natuurlijk de te testen ongewenste organismen. Je ziet dan snel dat overal waar zilver is, de groei hiervan sterk is afgeremd (remzones). De werkzaamheid van producten met dezelfde functie uit de reguliere gezondheidszorg wordt op precies dezelfde manier getest.

Het precieze werkingsmechanisme is echter nog steeds niet volledig opgehelderd.

Volgens de huidige inzichten zijn het niet de zilveratomen maar de zilverionen die de boosdoeners aanpakken. Colloïde deeltjes in een zuiver vloeibaar medium vloeistof geven continue zilverionen af, en die hebben we nu net nodig! De eliminerende werking van de zilverionen gebeurt op verschillende niveau’s. Zilverionen hechten zich niet alleen aan het oppervlak van negatief geladen organismen, ze reageren bijvoorbeeld ook heel sterk op sommige zwavelhoudende structuren. Hierdoor worden niet alleen de ‘foute’ cellen vernietigd maar ook het functioneren van ‘foute’ enzymen stopgezet. Omdat enzymen nu eenmaal onmisbaar zijn voor een vitaal systeem, hoe klein ook, zullen de hieraan verbonden organismen afsterven. Zilverionen zorgen er ook voor dat de energiewinning van in de cellen van de ongewenste organismen verstoort raakt door de ademhalingsketen ervan te onderbreken. Een andere werkingsfactor is de beïnvloeding van zilveratomen van de nucleïnezuren (RNA en DNA) van de ongewenste organismen. Uiteindelijk is het effect hiervan dat celdeling geblokkeerd wordt.

Een nog lang niet volledig en toch al complex verhaal in een notendop. De bedoelde werking van colloïdaal zilver is fenomenaal snel, sterk en heeft geen last van muterende pathogenen (resistentie).

Gebruik liefst energetisch verrijkt colloïdaal zilver met een relatief laag ppm niveau!
Door het energetisch verrijken ontstaat een bijzonder hoogwaardig puur colloïdaal zilver, wat met een breedspectrum aan multifrequenties is geïnformeerd zoals die in de natuur ook voorkomt. Er vindt in principe een bliksemontlading plaats tussen de zuivere zilverelektroden in het gedestilleerde water waardoor de zilverdeeltjes losschieten en gaan zweven.

 Doordat de zilverdeeltjes -en daarmee de zo belangrijke zilverionen- beschikbaar zijn in een zeer breed frequentiespectrum, zullen deze veel gemakkelijker hechten aan de cellen ongewenste organismen. De cellen hiervan trillen namelijk ook ieder met zijn eigen unieke frequentie. Een match in frequentie betekent eenvoudigweg een snellere hechting aan bovendien VEEL meer van deze ongewenste organismen. Energetisch verrijk colloïdaal zilver is feitelijk een breedsprectrum antibioticum, echter zonder de nadelen van antibioticum uit de reguliere ‘geneeskunde’.

Bijzondere toepassingen
Energetisch verrijkt  colloïdaal zilver kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden. Enkele voorbeelden:

COPD en longontsteking
Een neusgat dichtdrukken, met het andere neusgat een theelepel zilverwater zo krachtig mogelijk opsnuiven zodat het goed in de luchtwegen verneveld. Je kan ook je arts om een medicijnvernevelaar vragen en het zilverwater daarin doen. Gebruik zes theelepels per dag, telkens een per neusgat en gebruik 1 desertlepel oraal per dag. Dit alles gedurende tenminste 2 weken bij longontsteking en tenminste 8 weken bij COPD. Het is overigens ook mogelijk om hiervoor een zogenaamde ultrasoon aroma diffuser te gebruiken!

Hardnekkige oorontsteking
Eenvoudigweg sprayen in beide oren, tweemaal daags gedurende 1 week. Alternatief of aanvullend kan gekozen worden voor een oorkaarsenbehandeling. Vraag je overigens eens af wat diegene met de hardnekkige oorontstekingen niet wenst te horen….

Kanker
Energetisch verrijkt  colloïdaal zilver samen met een MMS kuur oraal gebruiken, zo lang mogelijk. Zo zal het lichaam maximaal verlost worden van rommel die het immuunsysteem enorm belast. Na de ontlasting kan het immuunsysteem maximaal aan de slag met de ziekte. Steeds meer mensen die door hebben dat chemokuren dodelijk zijn starten de natuurlijke behandeling van kanker met deze eerste grote stap.

Verhoogde PAP uitslagen en vagina problemen
Een chloorvrije (en daarmee dioxine vrij) tampon dopen in mengsel van Energetisch verrijkt  colloïdaal zilver en enkele druppels Tea Tree olie en dan inbrengen. Tenminste driemaal daags gedurende teminste 1 week. Ja, die verontrustende hogere PAP uitslagen gaan naar nul, tot ieders verbazing. Hiervoor zijn overigens ook speciale vaginale zetpillen verkrijgbaar, uitermage effectief, mits je de goede kiest.

Wondroos
Sprayen op de wond, tweemaal daags, gedurende 1 week.


Rob M.M. Greuter
Actualisatie: 26 september 2015

Tags:

Reacties zijn gesloten.