De kracht van MMS!

Gearchiveerd in Krachtig! door op 11 april 2013

MMS is een uitzonderlijk krachtig, levensreddend breed-spectrum Antibioticum!

MMS (Master Mineral Supplement) is chemisch gezien een heel eenvoudig product. Het is echter zeer divers inzetbaar met een verbazingwekkend krachtige werking. MMS stimuleert het immuunsysteem, ontgiftigd en doodt pathogenen (ziekmakende bacteriën, gisten, parasieten, schimmels en virussen) , maar laat de goede bacteriën en cellen onaangetast. MMS is een oplossing van natriumchloriet (25%) in gedestilleerd water. Door toevoeging van citroenzuur wordt deze oplossing omgezet in chloordioxide en de Ph waarde verlaagd zodat het dichter bij de Ph waarde van het maagzuur komt. Chloordioxide is zeer effectief in het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam en het doden van pathogenen. Juist deze opgehoopte afvalstoffen en natuurlijk de pathogenen zijn vaak (mede)veroorzaker van vele ernstige gezondheidsproblemen.

Zuurstof
De kracht van MMS zit hem (kort door de chemische bocht) in het flink verhogen van het zuurstofniveau in het lichaam. Chloordioxide heeft twee vrije zuurstof radicalen. (Het in het lichaam natuurlijk voorkomende waterstofperoxyde heeft er een). Doordat chloordioxide twee elektronen tekort komt is het negatief geladen. In het lichaam zal het twee elektronen van pathogenen inpikken waardoor het pathogeen uit elkaar gerukt wordt. De chloordioxide valt vervolgens uiteen in natriumchloride (NaCl, keukenzout) en water (H2O). Zuurstof is essentieel voor o.a. het energieniveau, energietransport, aanvoer van voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen tussen de miljarden cellen. Daarom wordt MMS ook veel gebruikt door sporters omdat ze meer kracht en uithoudingsvermogen realiseren met MMS. Mensen met hoofdpijn (ook migraine) hebben al direct baat bij slechts enkele druppeltjes MMS. Ook heel begrijpelijk, hoofdpijn wordt bijna altijd veroorzaakt door zuurstof tekort.

MMS behandelingen
Dit deel wordt herschreven.

 

MMS niet werkzaam
MMS is niet of nauwelijks effectief bij: wratten die niet via de bloedbaan bereikbaar zijn, abcessen die zich diep in het botweefsel bevinden en aerobische gisten (deze zijn zijn resistent tegen MMS onmdat ze juist opleven bij extra zuurstof moleculen.

MMS gebruik in Nederland
MSS is geen wondermiddel, het is pure natuurlijke chemie met een uitermate krachtige werking. Denk niet dat slechts enkelen het gebruiken. Alleen al in Nederland worden er jaarlijks vele duizenden MMS sets verkocht. Sowieso wordt al zeker 100 jaar gebruikt om te desinfecteren, denk aan zwembaden en operatiekamers.

Heftig
Denk niet te licht over een ‘MMS kuurtje‘. De detox verschijnselen (Herxheimer reacties) kunnen heftig zijn. Gedurende het opbouwen van de dosering kan er lichte misselijkheid ontstaan. Diaree in wisselende maten hoort daar ook vaak bij. Allemaal logische reacties van het lichaam, maar houd er wel rekening mee. Daarom is het ook zo belangrijk om de dosering heel langzaam op te bouwen zodat je lichaam eraan kan wennen. Ook heel belangrijk is het om door te zetten, maak je kuur echt af. Bij genoemde verschijnselen 2 druppels terugschakelen in dosering en weer gaan opbouwen.


De ontdekking door Jim Humble
De ontdekking door Jim Humble In 1997 deed de Amerikaan Jim Humble tijdens een reis door het oerwoud een bijzondere ontdekking. Humble, gouddelver en metaaldeskundige, had altijd flesjes gestabiliseerde zuurstof bij zich om het vervuilde rivierwater drinkbaar te maken. Een expeditielid kreeg een acute aanval van malaria. Als laatste poging om de man te redden gaf hij gestabiliseerde zuurstof aan het slachtoffer. Binnen een paar uur was de man helemaal opgeknapt. Reden genoeg voor Jim Humble om te gaan onderzoeken welke stof ervoor had gezorgd dat het virus was vernietigd.

Na vele jaren van onderzoek ontdekte Humble dat in gestabiliseerde zuurstof minieme hoeveelheden chloordioxide zit. Door de concentratie van natriumchloriet te verhogen van 3% naar 25% en dit te mengen met citroenzuur lukte het om duizenden eenheden chloordioxide meer te produceren dan wat er in gestabiliseerde zuurstof zit. De doeltreffendheid van deze samenstelling staat onomstotelijk vast. In Afrika hebben tienduizenden mensen baat gehad bij MMS. Tot op heden is het verboden om ziektebeelden te noemen waar MMS effectief voor is ingezet. Je kunt het ook omdraaien en zeggen, het is een misdaad om mensen trachten informatie te onthouden die het welzijn kan bevorderen. Voer voor een goede jurist.

1) Chloordioxide
Chloordioxide wordt onder andere gebruikt als ontsmettingsmiddel in zwembaden, drinkwater, ziekenhuizen, mond en wondspoelingen, et cetera. In de gemeentelijke drinkwatervoorziening wordt het gebruik van chloor vervangen door chloordioxide. Chloordioxide is officieel goedgekeurd door het Instituut voor Milieu Bescherming voor het veilig en effectief vernietigen van …. enzovoorts.

2) Ons immuunsysteem
MMS ontpopt zich als het meest krachtige middel tegen allerlei indringers. Verbazingwekkend is dat het immuunsysteem deze substantie alleen gebruikt om belastende verwekkers te vernietigen en de goede bacteriën en cellen in het lichaam met rust laat. Dit komt doordat de belastende factoren een veel lagere pH waarde (zuurgraad) hebben dan de rest van het lichaam. Bij veel behandelingen in de reguliere gezondheidszorg worden ook de gezonde cellen aangetast. Mms geneest niet maar zorgt er wel voor dat het immuunsysteem optimaal kan functioneren door pathogene stoffen te verwijderen zonder immune ketens te ontwikkelen. De voormalige pathogeen transformeert door het oxidatieproces van de chloor-ion in een onschuldig zout. Bijwerkingen kunnen niet ontstaan doordat er geen residu overblijft in het lichaam.

3) De benodigdheden
Flesje natriumchloriet, flesje activator (verdund citroenzuur), een droog schoon glas, de activator (verdund citroenzuur) en water.

4) Eenvoudig, goedkoop en doeltreffend!
Deze therapeutische benadering zal nooit gepatenteerd kunnen worden door de farmaceutische industrie. Hooguit zal vanuit deze hoek worden getracht niet aanwezige gevaren door eigen gebruik te benadrukken. Er kan geen echte winst gemaakt worden op een dergelijk eenvoudig, goedkoop en doeltreffend middel. Het is belangrijk te weten dat we hier niet spreken over een geneesmiddel, maar over een mineraal supplement dat ons lichaam schoonmaakt van alle verontreinigingen. Na het schoonmaken krijgt het immuunsysteem weer de gelegenheid zijn zelfgenezend vermogen in te zetten. Het gebruik van MMS en zijn radicale schoonmaakproces, gekoppeld aan de opbouwende, minerale werking van magnesiumchloride en met eventueel ontgiftende jodium kunnen snel een gevoel van welzijn te weeg brengen.


Rob M.M. Greuter
27 september 2015
Geactualiseerd: 14 maart 2018

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.