De kracht van EM-X Gold

Gearchiveerd in Krachtig! door op 20 april 2015

EM-X Gold is de krachtigste anti-oxidanten drank in de markt!

Wat is EM-X Gold?
EM-X Gold is een natuurlijke drank die afkomstig is uit het Japanse Okinawa. Het staat stijf van de anti-oxidanten die het zelfgenezend vermogen van de mens maximaal stimuleren. EM-X Gold is een volledig natuurlijke (rood/rose kleurige drank uit Okinawa, Japan. Het wordt gemaakt van gistextracten en melasse gefermenteerd in een mengsel van gierstpigment, koraalkalk, nigari (natuurlijk gewonnen zeezout) en water. Het fermenteren gebeurt met mens- en diervriendelijke microorganismen waaronder melkzuurbacteriën en gisten, de zogenaamde Effectieve Micro-organismen).

EM-X Gold is puur, maakt puur!
Alles bevat informatie, ook de afvalstoffen die we dagelijks te verwerken krijgen. De informatie van de afvalstoffen wordt opgeslagen in de elektrische lading van onze lichaamscellen. Door deze ongewenste spanning in onze cellen te neutraliseren, wordt de informatie van alle afvalstoffen vrij gemaakt. Hierdoor zullen de cellen terugkeren naar haar natuurlijke, neutrale toestand. Zo helpt deïonisatie al reinigende ons lichaam in topconditie te krijgen en te houden!

Resonantie
Een belangrijke taak van Effectieve Micro-organismen (EM) is het overdragen van informatie en daarmee energie, door trillingen, resonantie. EM-X Gold heeft een bijzonder gunstige resonantie, en kan daardoor effectief bijdragen aan het behoud van de goede, gewenste informatie!

Oxidatie en vrije radicalen
In het menselijk lichaam vinden continue vele oxidatie processen plaats. Door al hetgeen we doen en denken (stress), consumeren, en in ademen. Al die oxidatie’s veroorzaken vrije radicalen, ongewenste instabiele moleculen, moleculen met ongepaarde elektronen. EM-X Gold vaagt al die vrije radicalen weg!

Fijn!
Een van de vele bijzondere eigenschappen van EM-X Gold betreft zijn fijnheid. Water bestaat uit vele clusters van H2O moleculen. Hoe kleiner deze clusters zijn, hoe sneller en gemakkelijker het lichaam ze kan opnemen. Door de fijnheid van EM-X Gold kunnen de anti-oxidanten, de bio-actieve stoffen, mineralen en de spoorelementen die het bevat, snel en optimaal door het lichaam opgenomen worden. Flavonoïden, ubiquinone, vitamine E en lycopenen behoren tot de belangrijkste anti-oxidanten in EM-X Gold. Bovendien bevat EM-X ook bio-actieve stoffen en meer dan 40 verschillende spoorelementen (mineralen) in kleine hoeveelheden.

Wil je nog veel meer lezen? Begin dan met deze uitgebreide informatie in de Nederlandse taal!

 


Rob M.M. Greuter
20 april 2015
Actualisatie: 27 september 2015

Deze pagina zal steeds aangevuld worden. Eind oktober 2015 bezoek ik een belangrijke lezing van dr. Tanaka, die informatie wordt vanzelfsprekend meegenomen!

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.